Get Adobe Flash player

Припреме ТК Бањица у Нишу

13.02.2018.

              У току школског распуста, нишки теквондисти имали су прилику да обогате своје искуство тренирајући са такмичарима из београдског теквондо клуба Бањица.

Cela vest...

Novosti iz ETU-a

           Pored nagrade koju je dobio Predsednik ETU-a, ova organizacija namerava prirediti spektakl - prijateljski meč Tima Evrope protiv Tima Azije.

           G.Athanasios Pragalos je nagrađen od strane guvernera provincije Gyeongju (Koreja), titulom počasnog ambasadora turizma, a plaketa mu je dodeljena na Svetskom Prvenstvu koje je u toku. Ovu čast je zaslužio kao jedan od glavnih protagonista u ispunjenju cilja da tekvondo preraste činjenicu da je samo sport, već da je to način života za sve ljude imajući u vidu mnogostruke aspekte, koje pruža ova veština. Pripadnost olimpijskoj porodici, uticaj na socijalnu i materijalnu stranu života, turistički projekti, edukacija osoba sa posebnim potrebama, podrška deci bez roditeljskog staranja i sl., su samo neke od prednosti tekvondoa, kao i tekvondo festivala, prvenstava sveta, Hanmadang-a, koji predstavljaju svetske i vrhunske prezentacije tekvondo veštine.

            Ono čime se ETU još može pohvaliti je i plan o organizaciji prijateljskog meča između odabranog Tima Evrope i Tima Azije. Kako se održavaju i timska takmičenja, ovo će biti jedna manifestacija koja će promovisati ovakav način takmičenja ali i sam tekvondo sport. Takmičari iz različitih zemalja Evrope odnosno Azije, nastupiće pod jednom "zastavom" i prirediće spektakl, koji bi trebalo da se održi u Vladivostoku (Rusija) oktobra meseca 2012.god. Detalji ovog takmičenja biće dogovoreni takođe u Vladivostoku, a tokom Svetskog Prvenstva u formama (29.-31.jula 2011.god.).

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61