Get Adobe Flash player
Prev Next

16 медаља и пехар на КУП-у Србије

25.09.2018.

              На управо одржаном КУП-у Србије такмичари КБС Наисус-а освојили су 16 медаља - 11 златних, 1 сребрну и 4 бронзаних, као и пехар за 2.место у екипном пласману.

Cela vest...

Урош је поново шампион Балкана

15.09.2018.

              На Балканском шампионату у Румунији члан КБС Наисус-а и Техничке репрезентације Србије - Урош Митровић, поново се окитио златним одличјем и понео титулу првака Балкана.

Cela vest...

Власина камп и 8.година Клуба

13.08.2018.

              Камп на Власини је поново с поносом понео епитет међународни, окупивши притом 80 учесника из Србије, Бугарске и Македоније. У оквиру истог одржано је и такмичење у недељу 05.августа,...

Cela vest...

168 медаља у првој половини 2018.год.

21.07.2018.

              Сумирајући прву половину 2018.године са 14 такмичења, на којима су такмичари КБС Наисус-а узели учешће, у Ниш су донели чак 168 медаља - 83 златних, 50 сребрних и 35...

Cela vest...

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

Srpska Pravoslavna Organizacija Insbruka - SPOJI

          U odeljku Prijatelji kluba možete da vidite link organizacije SPOJI (Srpska Pravoslavna Omladina Insbruka), koju je (pored ostalih) osnovao i sada je vodi mladi g. Vladimir Vlajić.

 

         Pripremajući se za odlazak u Austriju, tačnije Insbruk, na Otvoreno Prvenstvo Austrije u tekvondou u disciplini formi (obeleženog kao turnir A klase od strane Svetske tekvondo federacije), nismo ni slutili na kakvo  ćemo gostoprimstvo naići. Kao mnogo puta do sad ulogu glavnog organizatora putovanja na turnir preuzeo je generalni sekretar Beogradskog tekvondo saveza - g. Ljubiša Rakić, koji je imao problem oko smeštaja ekipe u Insbruk. Poučen ranijim iskustvom g. Rakić je preko interneta našao nekoliko srpkih organizacija, ali se nekako činilo da je SPOJI prava organizacija koju treba kontaktirati. Po poslatom e-mail-u, gde je objasnio situaciju ekipe iz Srbije koja dolazi u Insrbuk da se takmiči i u najboljem svetlu prezentuje svoju zemlju, odgovor je stigao istog dana kao i prijateljski poziv od mladog g. Vladimira Vlajića.

          Bili smo zaintrigirani pričom o organizaciji SPOJI i njenom zalaganju u promociji srpstva i pravoslavlja, negujući i proučavajući tradiciju i običaje. Kako smo na takmičenju predstavljali Tim Srbije, samim tim smo preko sporta i mi sami bili ti promoteri, te nas je upravo to i SPOJILO sa našim prijateljima.

          Da ova organizacija nastavlja sa svojim radom, pokazuje i najskorija akcija - pomoć u održavanju i promociji štanda srpske umetnice gđe Angeline Andrović Gradišnik na međunarodnom sajmu savremene umetnosti, koji nosi naziv "Art Innsbruck". Da je ova manifestacija vredna pažnje govori i proslava petnaestogodišnjeg jubileja, a sa druge strane i mnogobrojna dela umetnika iz Austrije, Nemačke, Švajcarske, Italije, Francuske, Španije, ali i manji broj iz zemalja istočne Erope. Za sve one koji su u mogućnosti da posete Insbruk ili borave u istom, ova kulturna manifestacija će se održati od 03. do 06. februara, te vam predlažemo da to nikako ne propustite. (Za više informacija posetite sajt bratske organizacije SPOJI !!!)

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61