Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Prijateljski meč Niša i Beograda

          Ovog vikenda održan je meč između ekipa Tekvondo saveza Grada Niša - kao domaćina i Beogradskog tekvondo saveza - kao gostujuće ekipe.

          Iako se o saradnji pričalo veoma dugo, tek sada su minimalni uslovi bili ispunjeni za ostvarenje ovakve saradnje. Saradnja je ostvarena na inicijativu Generalnog sekretara Beogradskog tekvondo saveza - g.Ljubiše Rakića:

          - Kao osoba koja je u tekvondo sportu veoma dugo, mišljenja sam da čelnicima Tekvondo asocijacije Srbije nije u interesu da se ova veština i sport razvije po celoj Srbiji te i Nišu, kao jednom od najvećih gradova u zemlji a definitivno centru jugoistočne Srbije. Za razliku od ovih činioca, namera Beogradskog tekvondo saveza je da ovom saradnjom pomognemo afirmaciji tekvondoa u Nišu, te da unapredimo saradnju na svim planovima. Za sada smo akcenat stavili na takmičarski tekvondo, ali imamo u planu da već u narednom susretu, koji se planira do kraja godine u Beogradu, edukujemo i doedukujemo sudije.

          - Čast nam je bila da ugostimo prijatelje iz Beograda, te sem treninga i takmičenja, ono što je još bitnije jeste prilika da se upoznaju i združe akteri ove mini manifestacije. Upravo na taj način smo uspeli da izvršimo jedan pozitivan psiho-sociološki uticaj, a pored fizičkog koji je nesporan, na učesnike ovog prijateljskog meča. Kako vreme bude odmicalo, a samim tim se i broj treninga tj. adekvatne pripreme bude povećavao, to će se sve češće sretati ne samo na domaćim već i inostranim turnirima. - rekao je jedan od koordinatora ovog susreta - Nebojša Anđelković.

          Treninzi su održani u sali Sportskog saveza Niša, koju je obezbedio Tekvondo savez Grada Niša a preko Predsednika Tekvondo saveza centralne i jugoistočne Srbije - g.Zvezdana Milenkovića.

          - Kao neko ko je od samog začetka tekvondo sporta i bivši selektor reprezentacije SRJ, poznajem g.Rakića odavno, te smo i ranije veoma lepo sarađivali. Ovaj susret je samo nastavak davnašnje saradnje a potpomognut i od sportskih čelnika Grada Niša. Dalje, oprema sa kojom radimo je dobijena preko projekta od strane Ministarstva omladine i sporta a koja nam je pomogla da postignemo značajne rezultate u poslednjih par godina. Apliciraćemo za još neke projekte, preko kojih se nadamo da ćemo doći do najsavremenije opreme, konkretno elektronskih štitnika, koji će se koristiti i na Olimpijadi u Londonu. Na taj način ćemo i privući još više članova u klubove, te pokušati da stvorimo reprezentativce kao Anđelković NebojšuPavlović GabrijeluPavlović Milicu i dr. - rekao je nekadašnji selektor - g.Zvezdan Milenković.

          Rezultati ovog meča su kao sekundarna stvar ostali zabeleženi samo u memorijama trenera, u nameri da kvalitete svojih takmičara dovedu do savršenstva. Primarna činjenica je samo pokretanje saradnje i prijateljstvo koje su stekli tokom ovog vikenda.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61