Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Prijateljski meč Niša i Beograda

          Ovog vikenda održan je meč između ekipa Tekvondo saveza Grada Niša - kao domaćina i Beogradskog tekvondo saveza - kao gostujuće ekipe.

          Iako se o saradnji pričalo veoma dugo, tek sada su minimalni uslovi bili ispunjeni za ostvarenje ovakve saradnje. Saradnja je ostvarena na inicijativu Generalnog sekretara Beogradskog tekvondo saveza - g.Ljubiše Rakića:

          - Kao osoba koja je u tekvondo sportu veoma dugo, mišljenja sam da čelnicima Tekvondo asocijacije Srbije nije u interesu da se ova veština i sport razvije po celoj Srbiji te i Nišu, kao jednom od najvećih gradova u zemlji a definitivno centru jugoistočne Srbije. Za razliku od ovih činioca, namera Beogradskog tekvondo saveza je da ovom saradnjom pomognemo afirmaciji tekvondoa u Nišu, te da unapredimo saradnju na svim planovima. Za sada smo akcenat stavili na takmičarski tekvondo, ali imamo u planu da već u narednom susretu, koji se planira do kraja godine u Beogradu, edukujemo i doedukujemo sudije.

          - Čast nam je bila da ugostimo prijatelje iz Beograda, te sem treninga i takmičenja, ono što je još bitnije jeste prilika da se upoznaju i združe akteri ove mini manifestacije. Upravo na taj način smo uspeli da izvršimo jedan pozitivan psiho-sociološki uticaj, a pored fizičkog koji je nesporan, na učesnike ovog prijateljskog meča. Kako vreme bude odmicalo, a samim tim se i broj treninga tj. adekvatne pripreme bude povećavao, to će se sve češće sretati ne samo na domaćim već i inostranim turnirima. - rekao je jedan od koordinatora ovog susreta - Nebojša Anđelković.

          Treninzi su održani u sali Sportskog saveza Niša, koju je obezbedio Tekvondo savez Grada Niša a preko Predsednika Tekvondo saveza centralne i jugoistočne Srbije - g.Zvezdana Milenkovića.

          - Kao neko ko je od samog začetka tekvondo sporta i bivši selektor reprezentacije SRJ, poznajem g.Rakića odavno, te smo i ranije veoma lepo sarađivali. Ovaj susret je samo nastavak davnašnje saradnje a potpomognut i od sportskih čelnika Grada Niša. Dalje, oprema sa kojom radimo je dobijena preko projekta od strane Ministarstva omladine i sporta a koja nam je pomogla da postignemo značajne rezultate u poslednjih par godina. Apliciraćemo za još neke projekte, preko kojih se nadamo da ćemo doći do najsavremenije opreme, konkretno elektronskih štitnika, koji će se koristiti i na Olimpijadi u Londonu. Na taj način ćemo i privući još više članova u klubove, te pokušati da stvorimo reprezentativce kao Anđelković NebojšuPavlović GabrijeluPavlović Milicu i dr. - rekao je nekadašnji selektor - g.Zvezdan Milenković.

          Rezultati ovog meča su kao sekundarna stvar ostali zabeleženi samo u memorijama trenera, u nameri da kvalitete svojih takmičara dovedu do savršenstva. Primarna činjenica je samo pokretanje saradnje i prijateljstvo koje su stekli tokom ovog vikenda.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61