Get Adobe Flash player
Prev Next

27 медаља на КУП-у Србије за КБС Наисус

03.10.2017.

              Протеклог викенда (30.септембра и 01.октобра) у спортској хали "Ранко Жеравица" одржан је КУП Србије (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима...

Cela vest...

За 7 година постојања близу 700 одличја

08.08.2017.

              За 7 година постојања, КБС Наисус је у своју ризницу скупио близу 700 одличја са без мало 130 такмичења уз учешће на преко 20...

Cela vest...

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полу…

20.06.2017.

              Протеклог викенда (17.јуна) одржано је Отворено првенство Аустрије на коме је учествовао и Урош Митровић те том приликом освојио бронзану медаљу.

Cela vest...

33 медаља у 3.колу за КБС Наисус

13.06.2017.

              Протеклог викенда (10.јуна) одржано је 3.коло Лиге Града Ниша у техничким дисциплинама и том приликом КБС Наисус је освојио чак 33 медаље - 18...

Cela vest...

2 медаље за КБС Наисус на јубиларном Отв…

30.05.2017.

              Протеклог викенда (27.маја) КБС Наисус учествује на Отвореном првенству Карловца на 50-огодишњици теквондоа у овом делу Европе и осваја су 2 медаље - 1...

Cela vest...

Otvoreno prvenstvo Mađarske

          U Budimpešti (Mađarska) 08.novembra održan je 4.Hungary poomsae Open, na kome je učestvovala Tehnička reprezentacija Srbije (u proširenom sastavu), te Beogradski tekvondo savez TK "Galeb" iz Beograda.

          Ovog vikenda sportska hala Lang-Sportcsarnok u Budimpešti ugostila je najbolje formaše Srbije, ali i neka poznata imena Evrope. Preko 300 prijavljenih takmičara iz (bez malo) 20 zemalja, obećavalo je veoma kvalitetno takmičenje, imajući u vidu da su neki od njih stalni učesnici evropskih i svetskih prvenstava.

          Ka Mađarskoj se uputio do sada najveći broj formaša iz Srbije, prijavljenih u 3 ekipe - Reprezentacija Srbije, Beogradski tekvondo savez i TK "Galeb". Veliki broj finala kao i uzetih medalja zadovoljili su zamenike trenera i selektora Tehničke reprezentacije, koji ni ovog puta nisu bili u mogućnosti da putuju sa reprezentativcima. Najviše uspeha je imao mladi Petković Miloš osvojivši po prvi put šampionsku titulu na turniru A klase. Pored njega medalje su osvojili i Petković Nina (bronzana medalja u juniorskoj konkurenciji), Kuruca Branislav (bronzana medalja u starijoj seniorskoj konkurenciji), Dakić Miladin (srebrna medalja u starijoj seniorskoj konkurenciji), te još nekolicina takmičara u pionirskoj, kadetskoj i master konkurenciji se okitila medaljama. U sastavu Reprezentacije Srbije našao se i prvi čovek KBS "Naisus" - Anđelković Nebojša.

          - 9.mesto u najjačoj individualnoj konkurenciji je malo lošiji rezultat u odnosu na 4.mesto od pre 2 godine. Međutim, mora se uzeti u obzir i činjenica da je tada takmičenje bilo kandidat a sada jeste turnir A klase, te je sada okupilo i veći broj vrhunskih takmičara. Par momaka poznajem sa ovogodišnjeg Evropskog (Đenova, 20.-22.maja) Svetskog prvenstva (Vladivostok, 29.-31.jula), dok sam ostale sretao na najjačim turnirima. - rekao je reprezentativac SrbijeAnđelković Nebojša.

          Samo delić boda koji mu je falio za prolaz u finale, Nebojša objašnjava:

          - Jedna od presudnih činjenica mog neulaska u finale i borbu za medalju jesu i povrede, koje su u najgorem momentu pojačale bol. Na samom kraju izvođenja forme bol me onemogućila da održim maksimalno kvalitetan ravnotežni položaj, te je upravo to dovelo do smanjenja ocene i oproštaja od finala. Ono što me očekuje u narednom periodu su 2-3 turnira, a u zavisnosti od brzine oporavka kao i finansija. Najznačajnije takmičenje je Serbia Kwon Open (10.decembar), koje pretenduje da naredne godine bude obeležen kao turnir A klase. U prilog tome da je kvalitetniji od ostalih turnira, jesu i neka od imena sa prošlogodišnjeg takmičenja - aktuelni evropski šampion Julien Phuong Le i aktuelni svetski šampioni u paru Bussmann Michael i Fuhrmann Elvira.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61