Get Adobe Flash player
Prev Next

7 медаља на 1.Кондор КУП-у

18.06.2018.

              Протеклог викенда (16.јуна) у спортској хали "Асикс арена" у Софији одржан је 1.Кондор КУП (како у техничким дисциплинама тако и у борбама) на којима су такмичари КБС Наисус-а освојили...

Cela vest...

12 медаља на Астерикс КУП-у 2018

28.05.2018.

              Након 13 медаља на државном првенству, такмичари КБС Наисус-а на међународном такмичењу Астерикс КУП-у освојили су 12 медаља - 7 златних, 4 сребрних и 1 бронзану.

Cela vest...

13 медаља на Првенству Србије за КБС Наи…

22.05.2018.

              Протеклог викенда (20.априла) у спортској хали "Визура" одржано је Првенство Србије на коме су такмичари КБС Наисус-а освојили су 13 медаља - 7 златних, 2 сребрне и 4 бронзаних.

Cela vest...

Ђорђе двоструки шампион

16.04.2018.

              За викенд (15.априла) КБС Наисус је учествовао на Отвореном првенству Шапца на коме су освојена 3 одличја - 2 златна и 1 сребрно, док је у Бугарској освојена бронзана медаља.

Cela vest...

Исидора првак државе а Вук трећи

05.04.2018.

              За викенда (31.марта) КБС Наисус је учествовао на Првенству Србије за пионире и сениоре на коме су освојена 2 одличја - 1 златно и...

Cela vest...

Uspeh Tehničke reprezentacije na Austria Open-u

          Do sada neostvaren rezultat Tehničke reprezentacije Srbije na nekom od A klase turniru, održanom u austrijskom gradiću Licenu.

 

          Tehnička reprezentacija Srbije je 18.juna nastupila na Otvorenom prvenstvu Austrije, održanom u Licenu (Austrija). Takmičenje predstavlja jedan od turnira A klase, koji se boduju od strane Evropske tekvondo unije, te se na osnovu plasmana vrši poredak takmičara na ETU rang listi. Rang lista je odrađena po ugledu na istu kojom se rangiraju takmičari u borbama, a sa istom se startovalo od ove godine. Otvoreno prvenstvo Austrije je jedno od sedam turnira koji su dobili jedinstvenu priliku da budu obeleženi A klasom. Pored Austrije, ove godine su to pravo zaslužile: Španija, Belgija, Danska, Finska, Mađarska i Portugal.

          Ono što je po prvi put pošlo Nacionalnom poomsae timu Srbije, a nakon dve godine od kako je ovaj tim (uz manje izmena koje su vremenom učinjene) sastavljen, jeste osvajanje tri medalje i ulazak skoro svih reprezentativaca u finale. Rezultati su sledeći:

 • juniorka - Nina Petković - 5.mesto
 • junior - Miloš Petković - 7.mesto
 • seniorka 1 - Sanja Kopčanski - 9.mesto
 • seniorka 1 - Nataša Bajić - 7.mesto
 • senior 1 - Nebojša Anđelković - 5.mesto
 • senior 2 - Lazar Manojlović - 9.mesto
 • senior 2 - Miladin Dakić - 8.mesto
 • senior 2 - Branislav Kuruca - 4.mesto
 • masterka 1 - Mila Radovanović - 6.mesto
 • master 1 - Bojan Todorović - 3.mesto
 • par - Kopčanski, Manojlović - 8.mesto
 • ženski tim - Petković, Bajić, Kopčanski - 4.mesto
 • muški tim - Dakić, Manojlović, Kuruca - 3.mesto
 • muški tim - Petković, Kuruca, Anđelković - 2.mesto.

          - Da su se dodatne pripreme u Novom Sadu i Šapcu prethodnog vikenda isplatile, pokazatelj je rezultat koji smo napravili na ovom veoma značajnom turniru. Pod nadzorom Branislava Kuruce - kapitena naše reprezentacije, učinili smo sve što smo mogli kako bi se sa najminimalnijim finansijskim ulaganjima pripremili za turnir. - rekao je Nebojša Anđelković, reprezentativac Srbije.

          - Ako uporedimo sa prošlogodišnjim učinkom kada su Miloš Petković i Nebojša Anđelković završili već u kvalifikacijama, Nina Petković osvojila 8.mesto, a muški tim (Anđelković, Petković, Kuruca) bio 8.; može se videti ogroman napredak. Ono što je najbitnije jeste da smo svi mi pokazali selektoru reprezentacije g.Goranu Petroviću da imamo veliku želju za uspehom i učešćem na Svetskom prvenstvu, te da bi učinili sve da se pojavimo na najjačoj smotri formaša u Vladivostoku (Rusija) od 29. do 31.jula ove godine. Problem koji nam je izložen jeste da savez ima para samo za dvoje putnika, te se još uvek ne zna da li će to biti jedan takmičar i jedan trener ili dva takmičara. Takođe je pomenuto da će se možda i odustati od odlaska na Svetsko prvenstvo, na šta smo svi burno reagovali. - rekao je kapiten reprezentacije - Branislav Kuruca.

          - Ono što je neizbežno pomenuti da, pored takmičara iz ekipe koji su bodrili jedni druge, veliku podršku su dali  i naši veliki prijatelji iz Insbruka i organizacije SPOJI. Oni su prevalili put od 300km samo da bi bili uz našu reprezentaciju na ovom takmičenju i svim srcem navijali, te im se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo na svemu i upućujemo veliku pohvalu na njihovoj podršci. - zaključio je Nebojša.

Galerija slika

Пријатељи клуба

Статистика

visitors by country counter

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61