Get Adobe Flash player

Јелена – најбоља пионирка Србије

 

            Вршац је 14. и 15.децембра поново био стециште спортских догађаја, те је дан пре КУП-а Србије за кадете и сениоре (15.децембар), одржана едукација за тренере у оквиру обнове или добијања лиценце за рад. Том приликом су стручњаци свако из својих области (др Снежана Банковић, др Марија Анђелковић, Предраг Тешовић, др Душко Спасовски, проф.др Срђан Милосављевић) употпунили знања и понудили нова сазнања, која би требало применити у пракси. Истог дана организована је и годишња прослава у оквиру које су додељена признања најбољим спортистима и спортским радницима.

 

 Јеца признање 1           - Да се рад и труд, тренинг и такмичења исплате, показала нам је Јелена Стевановић којој је уручена плакета за најбољу пионирку Србије у 2019.год. Још један велики успех наших најмлађих такмичара, који је крунисан признањем најбоље такмичарке. Имајући у виду Јеленине године и релативно мало искуство, доказ су да је КБС Наисус право место за сву децу жељну квалитетног учења али и постизања резултата. Сигурни смо да је ово још један од показатеља успешног рада те се надам да ћемо у будућем периоду бити далеко више примећенији и потпомогнути, најпре од стране Града Ниша, јер имамо велике планове како за наше пулене тако и за младе наде. – нагласио је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

 

            Нескривајући задовољство, Јелена је поделила своје утиске:

 

Јеца признање 2        - Пресрећна сам што сам успела да на крају своје пионирске каријере заслужим признање најбоље такмичарке од стране Теквондо асоцијације Србије. Такође ми је драго што сам се нашла раме уз раме са освајачима европских и светских медаља, попут Бранислава Куруце и Милоша Петковића, који су такође понели титулу најбољих у старијим конкуренцијама, али ми је значило и дружење са носиоцем националног признања и освајачем прве српске европске теквондо медаље – Тањом Грубор Добрић. Надам се да ће и наредне године у кадетској конкуренцији да ме такмичарска срећа прати, имајући у виду озбиљност исте, као и конкуренцију која ме чека. Такође ћу предано радити да се нађем и у тиму за Светско првенство, које ће се одржати крајем маја наредне године у Хернингу (Данска). – рекла је поносно Јелена Стевановић.

 

         - Сумирајући овогодишње Јеленине резултате, не чуди овај избор и додељено признање. Од преко 100 до сада освојених одличја, ове године је освојила 21 – 13 златних, 3 сребрна и 5 бронзаних. Мора се напоменути да је поред титуле државног првака и освајача КУП-а, понела титулу и првака Балкана у тиму са Исидором Петровић и Леном Вељковић (клупских другарица), као и освајање бронзане медаље појединачно. Имајући у виду да јој је то деби наступ на Балканском шампионату, могу бити више него задовољан успехом. У нади да ће у будућности челници Града Ниша, као и Општина, имати далеко више разумевања и самим тим определити више финансија, радићемо и даље предано како би дошли и већи резултати, који ће дати нови подстрек неким новим клинцима и клинцезама. – завршио је Небојша Анђелковић – главни тренер КБС Наисус-а.

 

Јеца признање 3- Јеленин зид успеха -

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61