Get Adobe Flash player

КБС Наисус освајач КУП-а Србије

 

            Да успех са Балканског првенства није случајан или начињен пуким срећним околностима, КБС Наисус је потврдио резултатом на техничком КУП-у Србије. Наиме, седмочлана екипа окитила се са чак 11 одличја - 6 златних, 4 сребрна и 1 бронзаним. Овај резултат је екипу КБС Наисус-а рангирао на сам врх овогодишњег КУП-а те је освојен и пехар за 1.место у екипном пласману.

 

KUP 2019 1- Подмладак КБС Наисус-а (Маша Ничић, Лена Вељковић, Јелена Стевановић, Исидора Петровић, Ташана Петровић) - 

 

 

            - Још један од успеха наших такмичара поставља КБС Наисус на највиши степеник пиједестала. Поред 9 медаља са Првенства Балкана наши чланови у Ниш доносе највреднији пехар и 11 одличја. Сигурни смо да је ово најбољи показатељ успешног рада те се надам да ћемо у будућем периоду бити далеко више примећенији и потпомогнути, најпре од стране Града Ниша, јер имамо велике планове како за наше пулене тако и за цео наш спортски колектив. – нагласио је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

 

            Екипа КБС Наисус-а наступила је у следећем саставу:

  • Јелена Стевановић – 2 златне медаља,
  • Урош Митровић – сребрна и златна медаља,
  • Лена Вељковић – сребрна и златна медаља,
  • Исидора Петровић – бронзана и златна медаља,
  • Небојша Анђелковић – златна медаља,
  • Ташана Петровић – сребрна медаља,
  • Маша Ничић – сребрна медаља.

KUP 2019 0- Екипа КБС Наисус-а (Небојша Анђелковић, Ташана Петровић, Лена Вељковић, Маша Ничић, Исидора Петровић, Јелена Стевановић, Урош Митровић) -

 

 

                  Иако су појединачно могле да се домогну и сјајнијих одличја, осмех на лицу млађане екипе говори више од речи.

 

KUP 2019 3           - Неизмерно сам срећна што смо заједно са Леном и Исидором успеле да потврдимо резултат са Балканског шампионата и тиме докажемо да смо тренутно најбоље. Такође сам веома задовољна успехом и у појединачној конкуренцији, чиме сам потврдила титулу државног првака, али и дала до знања да ме и од наредне године челници репрезентације имају у виду. Ко зна, можда се појавим и у тиму за Светско првенство у Данској 2020.год. – рекла је са смешком млађана Јелена Стевановић.

 

            - Потврдили смо да резултат са Балканског првенства није био случајан, иако су Маша Ничић  а посебно Ташана Петровић биле неправедно оцењене од стране судија. Тиме би још 2 златне медаље место сребрних биле у ризници Клуба. Међутим, пехар за 1.место у екипном пласману, више је него довољан успех, имајући у виду да ће тек такмичари КБС Наисус-а освајати одличја на оваквим али надам се и већим такмичењима. Такође морам нагласити да је још пар такмичара требало да нам се прикључи али услед финансијских немогућности, ту прилику нису имали. Надам се да се то неће дешавати у будућности али то увелико зависи од челника Града Ниша, као и помоћи Општина. – завршио је Небојша Анђелковић – главни тренер КБС Наисус-а.

 

KUP 2019 2- Пионирски тим - Јелена Стевановић, Исидора Петровић, Лена Вељковић -

 

 

            У наредном периоду такмичаре КБС Наисус-а очекује завршно коло Лиге Града Ниша у борбама – 05.октобра текуће године, те се надамо новим успесима.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61