Get Adobe Flash player

9 одличја за КБС Наисус на 21.Балканском првенству

 

            Ни овогодишње Балканско првенство није могло да прође без учешћа КБС Наисус-а, који се са својом петочланом екипом окитио са чак 9 одличја - 4 златних, 2 сребрна и 3 бронзана.

 

            - КБС Наисус наставља да ниже успехе и прави подвиге. Наиме, до сада су се са Првенства Балкана наши чланови враћали са највише три а сада са чак 9 медаља. Иако такмичење траје још и 14. и 15.септембра, не верујем да ће нити један други нишки теквондо клуб да се врати са више одличја него што је наша екипа. Сигурни смо да је ово најбољи показатељ успешног рада те се надам да ћемо у будућем периоду бити далеко више примећенији и потпомогнути, најпре од стране Града Ниша, јер имамо велике планове како за наше пулене тако и за цео наш спортски колектив. – нагласио је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

 

            Екипа КБС Наисус-а наступила је у следећем саставу:

  • Урош Митровић – 2 сребрне и златна медаља,
  • Лена Вељковић – бронзана и златна медаља,
  • Јелена Стевановић – бронзана и златна медаља,
  • Исидора Петровић – златна медаља,
  • Небојша Анђелковић – бронзана медаља.

BP 2019 0- Екипа КБС Наисус на Балканском шампионату -
(Небојша Анђелковић, Урош Митровић, Лена Вељковић,

Исидора Петровић, Јелена Стевановић)

 

             Иако су појединачно могле да се домогну и сјајнијих одличја, осмех на лицу млађане екипе говори више од речи. BP 2019 1

 

          - Драго нам је што смо успеле да као пионирке освојимо балканске медаље јер већ од следеће године Лена и ја прелазимо у старију конкуренцију тј у кадете, где се надам да ћемо само наставити са низањем успеха. Исидора ће нам се придружити за неких годину ипо, када ћемо са њом моћи да поново наступимо у тиму, али ћемо до тада боље и јаче тренирати. Сада је сва пажња усмерена на КУП Србије, где се надам да ћемо само потврдити и поновити резултат и успех. – рекла је у име свих са смешком млађана Јелена Стевановић.

 

BP 2019 2- Освајачице балканских медаља - Лена, Исидора и Јелена -

 

 

            - Задовољан сам постигнутим резултатом, иако смо могли за нијансу да прођемо боље, али не желим да пребацујем кривицу ни на кога овом приликом те ћу рећи да нам је недостајало мало више спортске среће. Међутим, освајањем 9 медаља на Балканском шампионату и пехара за 2.место у екипном пласману, више је него довољно, имајући у виду да ће Јелена, Лена и Исидора тек освајати одличја на оваквим али надам се и већим такмичењима. Њих три су у пионирској док смо Урош и моја маленкост у сениорској конкуренцији наступили. Управо то казује да као колектив поседујемо и оне на које могу да се сада угледају али и светлу будућност у подмлатку, која стасава у озбиљну такмичарску екипу. Оно што нас очекује јесте наредног викенда КУП Србије (21.септембар у Београду), са кога имамо намеру да се вратимо са прегршт медаља. Поред горе поменуте екипе, требало би да крене још који такмичар, али наравно да то зависи од тренутне финансијске могућности. – завршио је Небојша Анђелковић – главни тренер КБС Наисус-а.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61