Get Adobe Flash player

9.година КБС Наисус-а и 4.Власина камп

 

 

            КБС Наисус је поново учествовао на 4.Власина кампу, а ових дана је прославио и своју 9.годишњицу постојања са укупно 1150 медаља – 566 златних, 311 сребрних и 273 бронзаних.

 

9.рођендан клуба- Највреднији клинци КБС Наисус-а док други одмарају -

 

 

            - 9. година од како је основан КБС Наисус, и поред свих перипетија на које се наилазило, биле су  веома успешне, премда увек може више и боље. 1150 медаља – 566 златних, 311 сребрних и 273 бронзаних, као и 25 пехара за екипни пласман (11. за прво, 10 за друго и 4 за треће), са преко 150 такмичења јесте прави подвиг, имајући у виду минималну а каткад и никакву помоћ од стране градских и општинских челника. Родитељи на првом месту, али и пријатељи Клуба, су се налазили у често безизлазним ситуацијама и својим жртвовањем су допринели немалом успеху Клуба. У нади да ћемо у будућем периоду бити далеко више примећенији и потпомогнути, најпре од стране Града Ниша, имамо велике планове како за наше пулене тако и за цео наш спортски колектив. – нагласио је први човек КБС Наисус-а – Милан Анђелковић.

 

Vlasina 2019 1- Учесници Теквондо кампа Власина 2019 -

 

 

            Немогућност учествовања свих такмичара на такмичењима на којима је КБС Наисус узимао учешће имала је директан утицај на далеко већи потенцијални успех Клуба. Такође је и политика (лошег) вођења националног али и регионалног и градског гранског тј теквондо савеза умногоме спречила наше такмичаре у постизању максимума.

 

Vlasina 2019 3            - Главни тренер Клуба је наравно увек недовољно задовољан постигнутим резултатом, едукујући притом своје пулене да увек има степеник више на који могу да се попну. Тиме им тренерски тим заголица машту и да елан, како би своје снове претворили у тренутно неиспуњене циљеве а заједно са нама направили план у остварењу заједничких снова. Једна од карика је и управо завршен 4.Власина камп, на коме се наново окупило око 70-ак учесника у жељи да нешто ново науче, опробају се са својим вршњацима али и стекну нова односно учврсте већ постојећа пријатељства. На поменутом кампу су поред кондиционог и техничког дела, имали прилике да раде и спаринг и то на електронској опреми, као и да се окушају на такмичењу. Том приликом је 5-очлана такмичарска екипа КБС Наисус-а освојила 5 одличја – 2 златна (Вера Јовановић и Исидора Петровић), 2 сребрна (Јелена Стевановић и Лена Вељковић) и 1 бронзано (Урош Митровић). Заиста не могу да похвалим само једног од њих већ најискреније целу екипу. Вери (шест ипо година) је ово први меч у животу и добила га је без и трунчице узмицања и страха, Исидора и Лена су до финала бриљирале а затим је ипак искуством Исидора извојевала победу над Леном. Јелена и Урош су се окушали са репрезентативцима, који имају далеко више искуства у овој дисциплини али им притом не попуштајући нити једног трена. Све у свему мислим да ће и овај камп да веома помогне на предстојећем Балканском шампионату (13.-15.септембар у Самокову, Бугарска) као и КУП-у Србије (21.-22.септембар у Београду). Поред Уроша Митровића и Јелене Стевановић, која је кренула путем својих тренера, надам се да ће им се још нека од младих нада придружити и тиме повећати биланс медаља у ризници Клуба. – завршио је Небојша Анђелковић – главни тренер КБС Наисус-а.

 

Vlasina 2019 2- Вера Јовановић (најмлађи такмичар кампа Власина 2019) са тренером Небојшом Анђелковићем -

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61