Get Adobe Flash player

10 медаља - 1.коло Лиге у борбама

 

            Балон сала спортског центра Чаир је у недељу (21.априла текуће године) окупила око 100 нишких теквондиста из 4 клуба – Арес, Астерикс, Дае Хан и КБС Наисус; док се остали клубови нису одазвали позиву Спортског савеза Ниша, који је одабран као овогодишњи организатор Лига Града Ниша. Том приликом учешће је узео и КБС Наисус, чија је десеточлана екипа освојила 5 златних, 4 сребрна и 1 бронзано одличје.

 

Liga 2            - Поново је недостатак буџетских средстава Града Ниша утицао на квантитет екипе, која је учествовала на 1.колу Лиге Града Ниша у борбама, без обзира што је висина учешћа сведена на минимум и што се одржава у нашем граду те нема путних трошкова. КБС Наисус наставља са освајањем медаља и у борбама, где су сада најмлађи добили прилику, што представља адекватну увертиру и генералну пробу пред предстојеће Првенство Србије за пионире и јуниоре. 10 нових одличја, не само да краси богату галерију Клуба и тиме настављамо да будемо међу најтрофенијим клубовима јужно од Београда, већ даје наду да ће млађани такмичари нашег Клуба имати шта да покажу и на државном првенству. Овом приликом бих да се у име Клуба захвалим Спортском савезу Ниша, који је препознао труд и залагање учесника, као и нашу жељу да афирмишемо теквондо у Нишу, што други клубови не чине без обзира на добијена средства од стране Града Ниша. – рекао је први човек КБС Наисус-а – г.Милан Анђелковић.

 

            Екипу КБС Наисус-а овог пута су чинили:

  • Филип Цветковић – злато,
  • Василије Митић – злато,
  • Исидора Петровић – злато,
  • Јелена Стевановић – злато,
  • Ташана Петровић – злато,
  • Лена Вељковић – сребро,
  • Петар Цветковић – сребро,
  • Стефан Стојковић – сребро,
  • Лука Цветковић – сребро,
  • Стеван Ивковић – бронза.

Liga 1- Освајачи медаља са будућим освајачима -

 

      - Имајући у виду да поново део тима услед недостатка средстава није учествовао, недобијајући прилику да се такмичи и донесе још неко од одличја, то нисмо постигли још и већи резултат, што је директан утицај Града Ниша, који је ове године определио мизерно малу финансијску помоћ. Такође се мора узети у обзир да сем Стевана Ивковића као сениора, остатак екипе су чинили најмлађи а добар део њих се никада до сад није такмичио или врло мало. Поред свега претходно наведеног задовољан сам резултатом постигнутим на овом 1.колу, иако је требало још неколицина такмичара да учествује. У клупску ризницу овог пута стављамо 10 одличја – 5 златних, 4 сребрна и 1 бронзано, што је добар показатељ пред Првенство Србије за пионире и јуниоре, које ће се одржати 04.маја у Београду, што нам оставља врло мало времена за неке минималне корекције. – задовољно је рекао главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

            Оно што очекује Клуб јесте Првенство Србије за пионире и јуниоре, на коме ће учествовати и екипа КБС Наисус-а, с тим што се не зна коначан број, а услед проблема са финансирањем.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61