Get Adobe Flash player

Сениорско злато и кадетска бронза

 

     Спортска хала „Ранко Жеравица“ на Новом Београду је у суботу (30.марта текуће године) окупила 319 такмичара из 56 клубова. Том приликом учешће је узео и КБС Наисус, чија је двочлана екипа освојила по једну златну и бронзану медаљу.

 

            - Независно од могућности сведених на минимум и недостатак буџетских средстава Града Ниша, како су ове године определили мизерно мало без обзира на све успехе и активности које смо имали; КБС Наисус наставља са освајањем медаља и на државном првенству у борбама. Поново је Нови Београд био домаћин Првенства Србије, овог пута у конкуренцији кадета и сениора. Без обзира што је реч и само 2 нова одличја, настављамо да будемо међу најтрофенијим клубовима јужно од Београда, иако велика већина њих постоји доста дуже од нас (неки скоро и три пута дуже). – рекао је први човек КБС Наисус-а – г.Милан Анђелковић.

 

ПС 2019 0- Екипа КБС Наисус (са десна на лево): Небојша Анђелковић (тренер), Стеван Ивковић, Стела Крстић и Урош Митровић (судија) -

 

 

            Екипу КБС Наисус-а овог пута су чинили:

  • Стеван Ивковић – злато,
  • Стела Крстић – бронза.

ПС 2019 2     - Иако је било у плану да учествујем и претходног викенда на Техничком првенству Србије, финансије су пресудиле да морам да бирам те је избор пао на дисциплину борбе. Иако је тренер имао потпуно поверење у мене и претходно охрабрена Стевановим златом, нисам се најбоље снашла са најјачима у својој конкуренцији, јер те цуре имају далеко више искуства. Међутим, бронзана медаља међу најбољима ми само даје елан за даљи рад уз појачавање жеље да будем боља од својих противница при сваком наредном сусрету, без обзира да ли се ради о државном првенству или неком међународном турниру. – рекла је Стела Крстић са осмехом на лицу.

 

ПС 2019 3      - Како део тима услед недостатка средстава није учествовао, недобијајући прилику да се такмичи и донесе још неко од одличја, то нисмо постигли још и већи резултат, што је директан утицај Града Ниша, који је ове године определио мизерно малу финансијску помоћ. И поред тога уздигнуте главе се враћамо у свој град доносећи једну титула државног првака и једно бронзано одличје. Поред финансија, нисмо имали среће ни са здравственим билтеном неких такмичара, а међу њима бих истакао Петра Алексића и Ђорђа Петковића, за које сам сигуран да би се окитили неком медаљом, ако не и златном. – задовољно је рекао главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

            Оно што очекује Клуб јесте Отворено првенство Шапца, на коме ће учествовати и екипа КБС Наисус-а али услед проблема са финансирањем још увек се не зна коначан број. Постоји веровање да ће се и са овог међународног такмичења екипа вратити окићена медаљама.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61