Get Adobe Flash player

Исидора првак државе а Вук трећи

  

            Спортска хала „Ранко Жеравица“ на Новом Београду окупила 520 такмичара из 64 клубова из целе Србије. Четворочлана екипа КБС Наисус-а на овом државном првенству успела је да се окити са само 2 медаља.

 

Исидора и Јеца            - Национално првенство је нажалост организовано у незгодном периоду за наш клуб, имајући у виду здравствени билтен такмичара. Управо из тог разлога екипа је била малобројна али и разлог што је дошло до подбачаја од стране Вука Манића и Јелене Стевановић, који су одсуствовали са прекопотребних тренинга у претходном периоду. Међутим, образ клуба су осветлали Вук Спасојевић освојивши 3.место и Исидора Петровић освојивши 1.место. Узевшши у обзир број такмичара и клубова учесника, успех горе поменутих такмичара КБС Наисус је далеко и већи. – рекао је Небојша Анђелковић - главни тренер КБС Наисус-а.

  

            Екипа КБС Наисус-а која је учествовала на Првенству Србије била је у следећем саставу:

 

 

-  Вук Манић – без медаље,

 

-  Јелена Стевановић – без медаље,

 

-  Вук Спасојевић – бронзана медаља,

 

-  Исидора Петровић – златна медаља.

  

 

Вук 1- Како иза себе имам тек неколико одрађених турнира, ово је огромно искуство а посебно што се ради о мом првом државном првенству. Мало је и трема учинила своје у полуфиналу, где је противник био бољи, али обећавам да ћу следећи пут ја победити. – са осмехом је пренео своје импресије Вук Спасојевић, освајач бронзане медаље на државном првенству.

 

Највише успеха имала је Исидора, која је успела да освоји титулу шампиона Србије:

 

- Срећна сам што сам успела да се домогнем најсјајнијег одличја и то на Првенству Србије. Оно што бих истакла јесте победа у четвртфиналу над Саром Ценкић (ТК Лола) од 31:28, што говори о квалитету саме противнице. У полуфиналу сам се састала са Нађом Анђелковић (КБС Београд), коју сам победила са чак 27:0. Да бих се у финалу састала са Нађином сестром близнакињом Нином Анђелковић (КБС Београд), али сам и њу добила са 25:20. – рекла је самоуверено Исидора Петровић, актуелна првакиња Србије. 

 

Вук 2    Исидора

- Вук Спасојевић (с леве стране) освајач бронзане медаље и Исидора Петровић шампион Србије -

 

- Након државног првенства, КБС Наисус очекује међународно такмичење Отворено првенство Шапца већ 15.априла. Имајући у виду да Град Ниш НИЈЕ САГЛЕДАО НАШ КЛУБ У ДОДЕЛИ ГРАДСКОГ БУЏЕТА, без обзира на наше резултате и активности, то ће и ова чињеница пуно утицати на бројност екипе, што је и на овом државном првенству био случај. – завршио је Небојша Анђелковић, главни тренер КБС Наисус.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61