Get Adobe Flash player

252 медаље и 4 пехара у 2017.

  

            Као један од најактивнијих нишких клубова, КБС Наисус је у 2017.години учествовао на 29 такмичења, од чега су 4 национална првенства, Балкански шампионат, односно 17 међународних турнира.

 

- Имајући у виду одрађених 29 такмичења ове године, што је за чак 8 турнира више него прошле, као и број међународних, имамо се и због чега похвалити. Од освојених 252 одличја више од половине су златног сјаја, што је само потврда доброг и квалитетног рада. На локалном нивоу настављена је организација Техничке лиге Града Ниша, коју је помогла ГО Пантелеј али и Спортски савез Ниша као покровитељ, којима смо неизмерно захвални. Такође је од ове године започела организација Лиге Града Ниша у борбама у организацији ТК Арес, где смо велику помоћ и подршку дали. Поред такмичења, одрађени су и едукативни семинари различитог трајања – The way of clear mind у Банском (Бугарска) у организацији Ji Do Kwan-а, Аресов камп на Власинском језеру, Taekwondo days у Нишу, и сл. Управо тим семинарима своје искуство делили су еминентни стручњаци и бивши односно актуелни шампиони света. - рекао је главни тренер КБС Наисус-а - Небојша Анђелковић.

 

            Након одбрањених титула са Балканског шампионата, нишки репрезентативац - Урош Митровић је најуспешнији такмичар Клуба и ове године:

 

Urke tio jop 

 

            - Не могу да будем незадовољан успехом који сам постигао, иако нису сва златна одличја у моме власништву. Оно што ми је најдраже јесу одбрањене титуле Балканског шампиона, премда је једно златно одличје измакло. Завршио сам наступе као јуниор јер од наредне године прелазим у сениоре - најјачу конкуренцију. Своју колекцију медаља сам ове године допунио са укупно 46 одличја и то 36 златних, 6 сребрних и 4 бронзана, те се надам да ће и наставак моје такмичарске каријере бити макар приближно успешан као и до сада. - с поносом каже Урош.

 

            Млађани Вук Манић такође је један од успешнијих такмичара Клуба:

 

vuk 2            - Задовољан сам успехом који сам постигао ове године, освојивши чак 22 одличја – 16 златних, и по 3 сребрна и бронзана. Међутим, иако сам успео да освојим државно првенство и КУП што представља дуплу круну, предстоји даљи рад на тренингу и припреме за наредну годину, која ће бити још захтевнија где ће бити далеко квалитетнијих такмичара. Сигуран сам да ћу дати све од себе да поновим успех али и постигнем још и више. - рекао је уз осмех млади Вук Манић.

 

            Оно што очекује Клуб јесте припремни период, да би већ колико фебруара месеца кренула такмичарска сезона и нови успеси за КБС Наисус.

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61