Get Adobe Flash player

Бронза за Уроша и 139 медаља у овом полугодишту за КБС Наисус

 

 OPA 3            Наиме, у Бечу - престоници Аустрије одржано је Отворено првенство Аустрије, које из године у годину окупља све већи број такмичара од којих је већина већ учествовала на европским и светским првенствима а неки од њих су и вишегодишњи репрезентативци својих земаља. Овогодишња аустријска манифестација окупила је преко 550 такмичара из 25 земаља са скоро свих континената, где су се поред европских земаља појавили још и Кина, Катар, Аустралија, Индонезија, Америка, и сл.

 

            - И сам квантитет такмичења говори о квалитету али се мора напоменути да су учесници били и такмичари далеке Индонезије и Кине - освајача многобројнијх светских медаља, тима из Катара - чији је тренер освајач светских одличја. Наравно да су ту и европске велесиле попут Данске, Француске, Немачке, па чак и Италије, Шпаније, Турске. Управо све поменуто само увеличава успех који је Урош направио, упркос томе што није било помоћи од стране Теквондо асоцијације Србије односно кашњења финансијске помоћи Града. Део доприноса ове бронзане медаље иде и ГО Пантелеј, која је услед помоћи у организацији Лиге Града Ниша, помогла да се наш репрезентативац адекватно припреми за поменуто такмичење, на чему смо им искрено захвални. - рекао је Небојша Анђелковић, главни тренер КБС Наисус-а.

 

            "Препреке" у смислу организације и самофинансирања пута до престонице Аустрије односно спавања у сали (а услед смањења трошкова), ипак нису могле драстично утицати на млађаног Уроша, који се окитио бронзаним одличјем.

 

            - Након такмичења Лиге Града Ниша и освојене 4 златне медаље, круна овог полугодишта у мом раду, јесте управо ово бронзано одличје, које сам освојио са бугарским такмичарима - Boris Radevи Alexander Kussovski,а на позив од стране селектора Бугарске репрезентације - Christo Varbanov. Овим успехом сам још једном доказао да сам бољи од оних које новопостављени форсирају и којима је био плаћен пут за Беч. Указану част сам оправдао медаљом и оставио места за нека будућа заједничка појављивања. - рекао је млађани Урош Митровић - актуелни троструки шампион Балкана.

 

OPA 2

- Урош Митровић са бугарским репрезентативцима у јуниорском тиму - 

 

            Иако је само Урош отишао пут Аустрије, у ризници КБС Наисус-а се нашла и његова бронзана медаља. Тиме је крунисана ова полусезона у којој је Клуб учествовао на чак 16 такмичења од којих су 9 међународног карактера. Том приликом је освојено 79 златних, 34 сребрних и 26 бронзаних одличја те један пехар за 1.место у екипном пласману. Овакав успех представља више него добру увертиру за даљи рад и напредак у наредном периоду, за који ће се КБС Наисус припремати како у Нишу тако и на Власини односно у Бугарској на међународном кампу.

 

Клуб Борилачких Спортова "Наисус", ул. Јастребачка 27, 18110 Ниш
Матични број: 17811819, ПИБ: 106793321, Текући рачун: 105-21580-85
Телефони:  +381 64 288 5 992 ; +381 61 248 91 61